135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Winokio

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Monday, 29 October, 2012

Optreden Kapitein Winokio

Afgelopen weekend, na de shoot met kater Gucci, stond er nog een tweede primeur op het programma: een optreden van Kapitein Winokio in de Leuvense stadsschouwburg. Mensen zonder kinderen, of die op een andere planeet geleefd hebben, kennen de Kapitein waarschijnlijk niet maar daar komt verandering in. Deze vrolijke matrozenbende brengt bekende liedjes, vertaald naar het Nederlands en in een voor kinderen begrijpbaar formaat zeg maar. En als ik zeg “bekende liedjes” dan bedoel ik dat letterlijk: Walk like an Egyptian, Wild thing, Rock me Amadeus,… Niet alleen leuk voor de kids dus, maar zeker ook voor de mama’s en de papa’s (dat is dan ook waarom ik afgelopen zaterdag ook in het publiek zat). Geen idee waarover ik het heb? Breng ze gewoon even een bezoekje op hun website.

En de eindconclusie: dat het voor herhaling vatbaar was! En niet alleen voor onze Corneel bedoel ik dan… Overigens, ik kreeg meteen zin in een geestige fotoshoot met de kapitein en zijn matrozen, dus wie weet iets leuks als vrij werk?

Trouwens, de foto hierboven is een snelle snapshot met de Fuji X-100, het optreden was veel te geestig om met fotografie bezig te zijn…

C u soon,

Roeland

0
Reacties afgesloten