135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Willy van Herent

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Tuesday, 5 June, 2012

Standbeeld Herent

Volgend weekend heb ik de eer en het genoegen het huwelijk van Elke en Jo te fotograferen, afgelopen weekend stond hun burgerlijk huwelijk al op het programma. Het was voor mij weer weer even geleden dat ik nog eens huwelijk in Herent op het agenda had, dus ik was het bijna vergeten: Willy Kuypers doet dat goed! Vergeleken met het onpersoonlijk handwerk dat je wel eens tegenkomt in sommige gemeenten, is zijn aanpak een mooie afwisseling.

Willy Kuypers

Ik ben een fan, denk ik… En trouwens, ook het nieuwe gemeentehuis daar mag er zeker zijn! Binnenkort meer foto’s van dit stralend koppel overigens…

Roeland

0
Reacties afgesloten