135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Weddingplanner in Leuven

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Monday, 10 June, 2013

BC-CARD-ZOW-86x54

Je vond op mijn blog de afgelopen weken al wat tips en ideetjes om je huwelijksdag op een leuke en originele manier aan te kleden. Allemaal goed en wel voor de creatievelingen en doe-het-zelvers onder de trouwers, maar uiteraard is dat niet aan iedereen besteed. Voor hen die het niet zien zitten om alles van A tot Z zelf te regelen, is een weddingplanner wellicht een verstandige investering. Daarom laat ik jullie met onderstaande gastartikel graag kennismaken met Davy, weddingplanner in Leuven.

Weddingplanner in Leuven

Alle Gebeure: weddingplanner in Leuven

Ik ben Davy Achten, 33 jaar en woon in Leuven. Bij het organiseren van mijn eigen huwelijk (intussen meer dan twee jaar geleden) merkte ik dat dit echt mijn ding was. De stap was dus snel gezet en ik startte mijn eigen zaak: “Alle Gebeure wedding & event planner”. Ik behaalde hiervoor trouwens de nodige diploma’s en vandaag nog steeds volg ik workshops waar ik kan om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen. Iedereen wil een hip en trendy huwelijk, dus bijbenen en constant op zoek gaan naar nieuwe ideeën en trends is echt een must in deze branche.

Het organiseren van huwelijken vormt uiteraard een belangrijk deel van mijn activiteiten. Veel mensen kiezen ervoor alles te laten doen van A tot Z, maar voor de mensen die toch graag het heft in eigen handen nemen bied ik ook de mogelijkheid “weddingplanner voor één dag” aan. Hierbij zorg ik dan dat op de huwelijksdag alles vlot verloopt zoals voorzien, zodat het koppel zelf met volle teugen kan genieten zonder kopzorgen. Voor mensen die het wat verder van huis gaan zoeken bied ik trouwens ook destination weddings aan. Frankrijk, Spanje en Turkije zijn momenteel populaire bestemmingen waar ik samenwerk met enkele toplocaties.

Maar mijn kennis en netwerk van contacten is niet alleen nuttig voor toekomstige trouwers. Eigenlijk kan je voor vrijwel elk feest of event bij mij terecht: privéfeesten zoals communie- en lentefeesten, babyborrels, verjaardagen,… Maar bijvoorbeeld ook bedrijfsfeesten, openingsrecepties en productvoorstellingen verzorg ik geregeld. Want elke gelegenheid is een goeie gelegenheid voor een gezellig feest met vrienden en collega’s, toch?

Een uitgebreid netwerk van leveranciers en medewerkers is in deze branche onontbeerlijk. Enkele maanden geleden kreeg ik dan ook het idee om met deze insteek zelf een evenement te organiseren: een regionale huwelijksbeurs. Dit leek me niet alleen interessant voor bruidsparen, die in één klap kunnen kennismaken met enkele leveranciers uit eigen streek, maar het is ook een mooie gelegenheid voor de leveranciers zelf om mekaar te leren kennen en contacten te leggen met mensen uit hun sector met allemaal hetzelfde doel voor ogen: een onvergetelijke dag bezorgen aan de jonge koppels.

Hoewel het idee dus snel geboren was, was het vinden van een naam voor het evenement een ander paar mouwen. Na een brainstormsessie met grafisch ontwerper Nico was het plaatje eindelijk compleet: “Weddinhype Aarschot 2013” was geboren. De verwijzing naar het hippe en trendy aspect dat ook in mijn eigen zaak zo belangrijk is kan maar één ding betekenen: dit evenement wil je niet missen! Als locatie hiervoor koos ik de Gasthuiskerk in Aarschot om zo veel mogelijk in de huwelijkssfeer te blijven.

Meer info over dit event kan je terugvinden op www.weddinghype.be, maar noteer alvast zondag 20 october 2013 met stip in je agenda. Verschillende specialisten in de trouwsector zullen van de partij zijn, van A(anzoekplanner) tot Z(aal). Niet alleen Roeland (PhotoGenX) zal van de partij zijn, maar intussen hebben al een aantal andere standhouders hun deelname bevestigd. Zeker de website in de gaten houden dus voor meer updates!

Alle praktische info nog even op een rijtje:
Datum: zondag 20 october 2013 van 10u tot 18u.
Locatie: CC Gasthuiskerk – Gasthuisstraat 18 – 3200 Aarschot
Inkom: 6 euro.

Ieder bezoeker krijgt alvast een heerlijk glaasje cava om de dag in stijl te openen.

Ik hoop alvast dat we elkaar in october terugzien in Aarschot!

Davy.

huwelijksreportage_2

Meer info over Davy en Alle Gebeure vind je terug op www.allegebeure.be. En daarmee is meteen het eerste gastartikel op deze blog een feit. Aarzel niet om te laten weten wat je vindt van dergelijke gastartikels, want ongetwijfeld komen er binnenkort nog dergelijke updates!

Tot binnenkort,

Roeland

0
Reacties afgesloten