135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Trouwreportage A & T

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Monday, 26 August, 2013
Trouwreportage Anne-Lore en Tim

Trouwreportage Anne-Lore en Tim

20130824_ann-lore_tim_0185

Het kan niet altijd meezitten: afgelopen zaterdag was een druilerige dag. Geen stralende zon, maar wel een stralend koppel! Afgelopen week kon je al wat foto’s van hun burgerlijk huwelijk terugvinden, maar dit weekend was het de beurt aan de “echte” festiviteiten. Ook al viel er af en toe wat regen, Anne-Lore en Tim lieten er de pret niet door bederven. En dan is het uiteraard ook niet moeilijk om leuke foto’s te maken. De verwerking van een trouwreportage vraagt altijd wat tijd, maar bij deze alvast een voorsmaakje.

20130824_ann-lore_tim_0267

Heb je weinig geduld en wil je toch al meer zien? Breng dan even een bezoekje aan de facebookpagina: je vindt er previews die niet op blog en website te vinden zijn. En als je er dan toch bent en je vindt de foto’s leuk, dan wordt een like-je voor de pagina zeker gewaardeerd! Op die manier blijf je trouwens op de hoogte als er nog meer foto’s volgen!

20130824_ann-lore_tim_0299

20130824_ann-lore_tim_0302

Tot binnenkort,

Roeland

1
Reageren niet meer mogelijk
  1. Tim en Lore hadden gelijk … “de foto’s zijn erg mooi en niet zo gewoon traditioneel”, “de fotograaf daar klikte het onmiddellijk mee en dat is nodig voor een dag als een huwelijk”, “de fotograaf brengt met weinig de mensen toch aan het lachen”, “gaf iedereen een goed gevoel”… Ik kijk alvast uit tot het jonge bruidspaar met het hele assortiment foto’s langs komt …