135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Studioshoot

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Sunday, 3 November, 2013
Studioshoot bij PhotoGenX

Studioshoot bij PhotoGenX

Het najaar stond tot nu toe vooral in het teken van huwelijksreportages: nieuwe portfolio-albums, serieuze kortingen en uiteraard ook trouwbeurs Weddinghype. Maar met het gure herfstweer breekt er ook een nieuwe periode aan. Op mooi weer hoeven we niet meer veel te rekenen, dus voor de meeste fotoshoots wordt de studio weer de veiligste optie. De keuze voor studio of locatie blijft natuurlijk grotendeels een persoonlijke voorkeur, maar in herfst en winter is een studioshoot vaak toch de aangenaamste optie.

portretfotograaf_leuven_0126

Intussen komen veel mensen langs voor de “signature look” van PhotoGenX: een witte achtergrond en reflecterende ondergrond maken de foto’s niet alleen heel fris, open en speels, maar doen ook vaak denken aan high-end reclamefoto’s die je ook terugvindt in magazines. Door zo weinig mogelijk gebruik te maken van attributen en accessoires, gaat daarbij alle aandacht naar het onderwerp. Zeker die leuke baby-, peuter- of kleutersnoetjes verdienen toch alle aandacht, of niet?

Studioshoot bij PhotoGenX

Studioshoot bij PhotoGenX

Maar uiteraard is deze huisstijl niet de enige optie. Stijl en look worden bij elke shoot op voorhand besproken. Dus niets houdt ons tegen om ons helemaal te laten gaan in jouw favoriete thema of concept. Kleine tip alvast: de feestdagen komen er nu in sneltreinvaart aan! Dus als je foto’s of een shoot wil cadeau doen, wacht je best niet meer te lang voor concrete afspraken. Op die manier blijft er voldoende tijd om alles voor te bereiden.

Hou verder website, blog en facebookpagina in de gaten, want ook nu weer staat er heel wat nieuws op stapel!

Tot binnenkort,

Roeland

0
Reacties afgesloten