135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Snelle kribbel-krabbel

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Tuesday, 11 January, 2011

Strakke lijnen in architectuuropname

Bij deze dan het kribbel-krabbel-artikel waar ik het gisteren over had…

Even frisse neus gehaald in het park over de deur. En wat doe je dan als fotograaf? Kiekjes maken zoals iedereen. Soms heb je geen zin om te gaan zoeken naar de perfecte compositie of het beslissende moment. Gewoon kiekjes schieten. Blik op oneindig en verstand op nul. Registreren, point and shoot. Vroeger zou ik dit soort van snapshots nooit publiceren. Maar waarom niet… Ik vind dat soort van kiekjes evenzeer deel uitmaakt van mijn vak als de “echte foto’s” die ik maak. Voor mij zijn dit soort van kiekjes wat een snelle notitie is voor een schrijver: vastleggen van een herinnering, een vaag idee, een snelle momentopname van iets wat door mijn gedachten gaat. De kribbel-krabbel van een tekenaar. Waarschijnlijk doe ik er nooit iets mee, maar misschien ook wel. Who knows…

Roeland

0
Reacties afgesloten