135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Room with a view – Foto dag 4

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Thursday, 27 January, 2011

Uitzicht door gebroken glas

En zo overleven we weer een dag van de 365… Valt me trouwens op dat ik tegenwoordig in mijn “vrij werk” meer en meer neig naar abstracte beelden, patronen, texturen,… en niet meer naar enkel naar “traditionele” foto’s. Verklaart waarschijnlijk ook voor een deel de interesse voor grafische vormgeving en dergelijke.

En ja hoor, ik vind de uitdaging van het 365 project nog altijd leuk. Dus ik hou nog even vol…

Dit gezegd zijnde: nabewerking van twee opdrachten staat te wachten. iTunes playlists staan klaar, fris drankje ook, ik kan er even tegen en dat zal nodig zijn.

Tot morgen,

Roel

0
Reacties afgesloten