135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Late beslissers!

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Monday, 5 August, 2013
Nog zeven dagen tijd voor korting op trouwreportage

Nog zeven dagen tijd voor korting op trouwreportage

7. Nog zeven dagen hebben trouwers de tijd om geld te verdienen. Ik had het een tijdje geleden al aangekondigd maar vandaag is het zover: trouwkoppels kunnen deze week een serieuze korting in de wacht slepen. Omdat je maar al te vaak hoort dat “snelle beslissers beloond worden”, doe ik het tegendeel deze keer. Deze actie is dan ook weggelegd voor koppels die trouwen in 2013 of begin 2014 en nog geen fotograaf hebben. De late beslissers volgens sommigen. Dus trouw je tussen nu en eind februari 2014, lees dan zeker verder!

Profiteren van deze korting is heel eenvoudig. Het enige wat je moet doen is deze week, voor de actie gedaan is, een afspraak reserveren voor een kennismakingsgesprek. Als je na dat kennismakingsgesprek overtuigd bent en een huwelijksreportage reserveert, dan krijg je maar liefst 20% korting op de drie vaste formules voor een huwelijksreportage. De beschrijving van die formules vind je terug op de gedetailleerde pagina over huwelijksreportages, maar kortweg komt het hierop neer: je krijgt 20% korting op de totaalprijs van je reportage, album en alles wat erbij hoort. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is gedurende deze week een mailtje sturen of even bellen om een gesprek te reserveren. Dat gesprek zelf mag dus best later dan deze week zijn, maar de afspraak moet wel gemaakt zijn tijdens de actie.

Geef toe: zelfs voor late beslissers is dat haalbaar, niet? Dus aarzel niet te lang, want uitstellen gaat je geld kosten deze keer! Alle info over deze actie kan je trouwens ook nalezen op de website.

Tot binnenkort,

Roeland

0
Reacties afgesloten