135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Korting op huwelijksreportage

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Sunday, 6 October, 2013
Tot 30% korting op huwelijksreportage

Tot 30% korting op huwelijksreportage

Lezers van deze blog krijgen geregeld een primeur: van een sneak peak van een reportage tot de oproep naar medewerkers aan een portfolioproject. Maar deze keer ging de primeur naar de volgers op Facebook. Kwestie van eerlijk blijven… De fans van de facebookpagina konden dus al enkele dagen geleden lezen over de spectaculaire korting op huwelijksreportages.

Wie in october een trouwreportage reserveert krijgt maar liefst 20% korting op heel het pakket van de gekozen reportage. Maar er is meer! Op 20 october heeft de eerste editie van trouwbeurs “Weddinghype” plaats in Aarschot en ook PhotoGenX is van de partij. Om dit event extra in de verf te zetten, krijg je zelfs 30% korting bij reservatie van een huwelijksreportage ter plekke.

Maar dat betekent uiteraard niet dat we de persoonlijke aanpak overboord gooien. Een leuk kennismakingsgesprek blijft met andere woorden een must voor je een definitieve beslissing neemt. Daarom een gouden raad: maak zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak, zodat je nog voldoende tijd hebt om te beslissen. Wie langskomt op de beurs krijgt uiteraard de nodige uitleg, maar iedereen is natuurlijk meer dan welkom voor een afspraak in de studio!

Op de pagina over deze beursacties vind je alle info nog eens op een rijtje.

Tot binnenkort,

Roeland

0
Reacties afgesloten