135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Inspiratie huwelijk

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Friday, 3 May, 2013

Meer dan geregeld lees ik op allerhande fora en blogs vragen van koppels voor inspiratie voor het invullen van hun huwelijksdag. Van ideetjes voor de uitnodigingen over geschikte teksten voor de ceremonie tot leuke bedankjes voor gasten en ouders. Omdat je als fotograaf best wat verder kijkt dan je fototoestel lang is, begin ik met plezier een nieuwe reeks artikeltjes waarin ik tips en ideeën lever voor jullie huwelijk. En geen paniek: ik focus me zeker niet op enkel foto-gerelateerde producten!

Leuke tip voor bedankjes

Origineel tafellinnen – foto van www.zinnenoptafellinnen.nl

De tip van vandaag is daar al meteen een bewijs van: als je nog op zoek bent naar een originele manier om je feesttafel te stylen, bekijk dan zeker de producten van Zinnenoptafellinnen! Laat je menu, favoriete liedjestekst of zelfs je trouwgeloften drukken op het tafelkleed. Niet alleen mooi en origineel, maar de perfecte ijsbreker voor die ene tafel waar gasten bij mekaar zitten die mekaar niet kennen (geef toe, je kent dat probleem).

En om het helemaal af te maken: je ouders gaan het super vinden als ze te horen krijgen dat zij achteraf (na terugkomst van de stomerij) het tafelkleed cadeau krijgen!

Wil je meer van deze tips? Hou dan zeker deze blog of facebook-pagina in de gaten!

Roeland

0
Reacties afgesloten