135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Ik ga het doen!

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Monday, 24 January, 2011

Converse All Stars:  nieuwe schoenen!

Ik heb ooit met meer vertrouwen ergens aan begonnen, maar: ik ga het doen! Ik begin vandaag met een 365-project. Ik neem me dus voor om alle dagen minstens één foto te maken en hier te posten. Ambitieus plan, ik weet het. De weddenschappen over “hoe lang hij het volhoudt” kunnen dus bij deze van start gaan. Persoonlijk gok ik op een week of twee. Zo realistisch ben ik dus wel. Maar wie niet waagt niet wint. Elk zichzelf respecterend fotograaf moet dit gewoon ooit geprobeerd hebben, dus hier gaan we.

Het zat trouwens al een tijdje in mijn hoofd hoor. Velen vinden dat zoiets best van start gaat op 1 januari, maar dat zou dan al meteen niet gelukt zijn want toen was deze nieuwe blog zelfs nog niet klaar. Vandaag, 24 januari, is de tweede verjaardag van Corneel en dat leek me net zo geschikt als startdatum. Een kaarsjes-blazende peuter zou dan ook een mooie opener geweest zijn, ware het niet dat het feestje dienaangaande al afgelopen weekend werd gegeven, en het vervolg ervan volgend weekend. Dus dat zou dan meteen foetelen worden door een foto van gisteren te plaatsten uitgerekend op de eerste dag van mijn 365. Nee hoor, zo werkt dat niet, alhans voorlopig. Enkel foto’s van de dag zelf tellen. Dus hoewel het een schitterende gebeurtenis is, een tweede verjaardag “ain’t gonna cut it”.

Laat er echter vandaag een gloednieuw paar schoenen in de bus vallen. Ja, die dingen komen met de post hier. En een paar nieuwe All Stars: DAT is pas een mooi begin van een 365-project! Wat zal het langst meegaan: de schoenen of mijn foto-volharding…

En oh ja voor ik het vergeet: iphone-snapshots tellen WEL, als ze maar voor middernacht gepost zijn hier…

Tot morgen dus!

Roeland.

0
Reacties afgesloten