135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Huwelijksreportage

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Thursday, 11 July, 2013
Ringkussen van trouwfotograaf in Leuven

Ringkussen van huwelijksfotograaf in Leuven

Het is, dankzij een superleuke vakantie, hier even stil geweest. Maar daar komt nu verandering in, want er staat heel wat op til! Alles staat daarbij, zoals elke zomer, volledig in het teken van de huwelijksreportage. Maar naast de courante huwelijksreportages ga ik dit jaar een stapje verder. Voor volgende week heb ik een commerciële huwelijksshoot gepland: twee bruiden, Muriel en Lies, zullen nog eens in hun trouwoutfit voor de camera poseren. Deze shoot komt tot stand dankzij de medewerking van heel wat andere professionals uit de sector.

Eerst en vooral zal visagiste Graciela de visagie en kapsels verzorgen. We werkten al vaker samen en ik heb er dus alle vertrouwen in: de bruiden zullen er stralend uit zien!

Maar naast goeie visagie en mooie kleding, is geen bruidsoutfit compleet zonder juwelen uiteraard! De juwelen worden voor deze shoot ter beschikking gesteld door MIKA-juwelen: twee eigentijdse ontwerpsters met een schitterende collectie. Zeker bekijken dus!

Ook een bruidsboeket mag natuurlijk niet ontbreken. Daarvoor wordt gezorgd door de mensen van Verde Bloemencreaties in Leuven. Zij hebben het zo druk met boeketten maken dat ze nog geen tijd hadden voor een website. Maar loop zeker eens binnen in hun winkel in de Kapucijnenvoer…

De shoot zal doorgaan in Heverlee bij De jacht 500. Prachtige feestzalen aan de rand van Heverlee woud, wat wil je nog meer? Als de zon wat wil meewerken (en zo ziet het er wel uit) mogelijkheden genoeg met andere woorden.

Dankzij al deze mensen zou de shoot niet mogelijk zijn, dus bij voorbaat alvast bedankt! Maar ook voor het fotografie-gedeelte ben ik deze keer niet alleen. Set-assistent van dienst is vaste collega Dimitri Stippelmans. En assistent is eigenlijk niet het juiste woord, want deze creatieve geest kan best alleen zijn mannetje staan. Zijn fotowerk vind je terug op zijn website, veel van zijn beelden komen nog “old school” tot stand. Op film dus (je weet wel, die rolletjes die je vroeger in je camera deed).

Dankzij Luc Cardinaels, die zal zorgen voor een “behind the scenes” video, kan je trouwens binnenkort de sfeer op de set opsnuiven. Zeker blog en facebookpagina in de gaten houden dus.

trouwfotograaf-vlaams-brabant-2

En last but not least: ook mijn vrouw, Liesbeth, draagt haar steentje bij. De ringkussens die ik (onder andere) ga gebruiken om ringen op te presenteren werden door haar gemaakt. Kwestie van originaliteit… Mercikes Liesbeth!

Kortom: een hele productie waar ik al weken naar uitkijk. Stay tuned,

Roeland

0
Reacties afgesloten