135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Huwelijksbeurs

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Saturday, 12 October, 2013
Huwelijksreportage A & H

Huwelijksreportage A & H

Opgelet: onderstaande kans om tickets te krijgen voor de trouwbeurs werd (wegens, ahum, groot succes hier op de blog) opengetrokken naar de Facebookpagina. Daar gaan de tickets WEL als zoete broodjes de deur uit dus haasten is de boodschap!

Wie nog niet wist dat PhotoGenX volgend weekend meedoet aan huwelijksbeurs “Weddinghype” in Aarschot, heeft op een andere planeet geleefd. Of toch zeker deze blog of de facebookpagina niet gelezen. Je kan op deze trouwbeurs niet alleen komen kennismaken en albums bekijken, maar wie er een huwelijksreportage reserveert krijgt een serieuze korting! Alle info daarover vind je terug over de beurspagina op de website.

Maar als dat nog geen redenen genoeg zijn om langs te komen, misschien kan een gratis toegangskaart je dan wel over de streep trekken? Op Facebook werden er al een aantal tickets weggegeven, deze keer is het de beurt aan de bloglezers. Wil je een ticket in de wacht slepen, reageer dan even op dit bericht. De eerste drie reacties krijgen een ticket per post toegestuurd. Makkelijker kan niet lijkt me… Vergeet uiteraard niet je adres te vermelden of door te mailen (naar info at photogenx punt be).

Waar zijn jullie nog naar op zoek voor jullie huwelijk?

Roeland

3
Reageren niet meer mogelijk
  1. Waar ben ik nog naar op zoek? Naar een goede man!!

  2. Mariska, ik weet niet of een huwelijksbeurs dan the place to be gaat zijn 😉 Maar moest je toch een toegangsticket willen dan hoor ik het wel!

    Roeland

  3. Intussen nog één ticket beschikbaar…