135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Huwelijksbeurs

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Tuesday, 22 October, 2013
PhotoGenX beursstand Weddinghype

PhotoGenX beursstand Weddinghype

Wie me een beetje kent weet dat ik niet het “agressieve verkoopstype” ben. Daarom nam ik nooit deel aan trouwbeurzen en dergelijke. Toen Davy Achten, weddingplanner hier in Leuven, me zijn initiatief “Weddinghype” voorstelde was ik echter direct verkocht: een kleine beurs waar persoonlijk contact met bezoekers veel belangrijker is dan het bereiken van zo veel mogelijk mensen. Net omdat die visie volledig strookt met mijn eigen principes, besloot ik dan ook dat dit evenement mijn eerste “beurservaring” zou worden na al die jaren “in business”.

Afgelopen zondag was het dus zo ver: de eerste editie van huwelijksbeurs “Weddinghype” in de gasthuiskerk in Aarschot. De snapshot hierboven was even voor openingstijd, een uurtje later was het een gezellige drukte. Tientallen koppels kwamen in de loop van de dag de stand een bezoekje brengen (waarvoor dank) en ik kan alleen maar besluiten dat deze eerste editie voor mij een succes was!

Ik kijk, samen met veel andere deelnemers, alvast uit naar een volgende editie! Wil je in de tussentijd zelf nog gebruik maken van de uitlopers van de huidige kortingen, neem dan zeker een kijkje op deze pagina en neem zo snel mogelijk contact op! First comes, first served!

Tot binnenkort,

Roeland

0
Reacties afgesloten