135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Huwelijk retro-stijl

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Saturday, 11 May, 2013
Retro-stijl huwelijksreportage

Retro-stijl huwelijksreportage

Een week geleden, bij de preview van Bart en Tine hun huwelijksreportage, vertelde ik al over de heimwee die me overviel toen ik naar de feestzaal in Geetbets reed. Bij het verwerken van de foto’s liet ik me dan ook hierdoor inspireren en het werd een “huwelijk retro-stijl” voor mij.

huwelijksfotograaf_leuven_2

Uiteraard zijn er nog veel meer foto’s, maar die primeur gaat naar het koppel zoals het hoort. Die genieten trouwens op dit moment van hun huwelijksreis, maar hun foto’s zijn alvast klaar bij hun thuiskomst.

huwelijksfotograaf_leuven_3

Trouwens, dit prachtige feest ging door in het Kasteel van Hoen, dus bekijk zeker de website van deze mooie locatie!

huwelijksfotograaf_leuven_4

Tot binnenkort,

Roeland

0
Reacties afgesloten