135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Fotoshoot met partner

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Friday, 3 January, 2014

De feestdagen zijn intussen achter de rug, maar ik maak graag nog van de gelegenheid gebruik om iedereen het allerbeste te wensen voor 2014. Bij deze: het allerbeste voor 2014! Intussen ben je misschien al bezig met het afbreken van de kerstboom, maar dat betekent ook dat er alweer een andere gelegenheid om de hoek komt kijken: Valentijn!

Heel wat mensen kochten een cadeaucheque voor een fotosessie bij de feestdagen, en bij Valentijn is dat vaak niet anders. Het is dan ook een heel mooie kans om te profiteren van een fotoshoot met partner! Op de website vind je alvast meer info over portretshoots en cadeaucheques.

Tenslotte vind ik het een mooi moment om enkele van mijn eigen favoriete foto’s te tonen van enkele koppelshoots. Hieronder, op de derde plaats in mijn top 3, een foto van intussen enkele jaren geleden. Typisch een “gestolen moment” tijdens een korte pauze in de shoot.

fotoshoot-met-partner-3

Gevolgd door deze op de tweede plaats: totaal ander koppel en dus ook totaal ander beeld. Soms moet je trouwens wat geluk hebben: de wolken werkten hier geweldig mee aan de compositie. Of anders: het hoeft niet altijd droomweer te zijn voor leuke foto’s!

fotoshoot-met-partner-2

En tenslotte mijn all time favourite, en ik kan zelfs moeilijk uitleggen waarom. Het licht is mooi, de blikken van hem en haar,… Hoewel dat helemaal niet de bedoeling was doet deze foto mij telkens denken aan één of andere filmaffiche. Wat denken jullie?

Fotoshoot met partner

Fotoshoot met partner

Tot binnenkort!

Roeland

0
Reacties afgesloten