135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Dag 226 – Geef terug!

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Tuesday, 6 September, 2011

Naamkaartjes

Businesscards. Als ik ze krijg van iemand kopieer ik de gegevens naar mijn iPhone en het kaartje verdwijnt bij het oud papier. Laat ons eerlijk zijn: meestal zijn ze zo saai dat ze het bewaren ook niet echt waard zijn. Jammer genoeg betekent dat in veel gevallen ook dat de persoon of het bedrijf in kwestie ergens in een lange contactlist verdwijnt. Iets wat ik als fotograaf probeer te vermijden.

Door van mijn nieuwe kaartjes ook meteen een kleine “cadeaucheque” te maken, weliswaar in beperkte oplage, hoop ik alvast dat er mensen zijn die een reden zien om mijn kaartje WEL even langer te bewaren en zo mijn gegevens niet uit het oog te verliezen.

Of mijn opzet geslaagd is of niet zal de toekomst moeten uitwijzen, maar het is alvast een stuk origineler dan de saaie boomverspilling die anderen soms uitdelen…

Roeland

0
Reacties afgesloten