135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Dag 217 – Druppels

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Sunday, 28 August, 2011

Vroeger was het meer van “het regent dus naar binnen”. Tegenwoordig, met het oog op fotografie, eerder “het regent dus naar buiten”. Of toch tenminste “het heeft net geregend”. Zo ook vandaag dus. Echte macrofotografie, zijnde het eeuwige gedoe met een statief, is nog altijd niet mijn ding, maar dit soort van snapshots uit de hand of op een monopod, vind ik wel geestig. Hoewel ik uiteraard besef dat ik op die manier nooit de perfecte macro-foto zal maken, past het wel perfect in mijn 365-project, dat uiteindelijk voor het overgrote deel als extra werk, buiten al de andere bezigheden gebeurt. Vroeg of laat ga ik hier zeker wat serieuzer werk van maken, “hier doe ik nog iets mee” dus…

Oranje bloem met waterdruppels

Roeland

0
Reacties afgesloten