135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Dag 197 – Jacht

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Monday, 8 August, 2011

Klaar voor de jacht

Eén van de dingen die al lang op de planning stonden, was verder werken aan een reeks studio-opnames die ik eerder al startte, toen met de Phase One. Zo gaat dat nu eenmaal met vrij werk: er zijn altijd wel belangrijkere dingen te doen, maar vandaag heb ik dan toch eindelijk wat tijd gemaakt om een nieuwe reeks beelden te schieten (let op de woordspeling). Zoals altijd bij dit soort fotografie: het bijeenzoeken van de attributen is het grootste deel van het werk. Belichting hield ik bewust zoals vorige keer voor de continuïteit. Zoals ik toen ook al zei, is dit een thema waarmee je bezig kan blijven, maar ik denk dat ik het hiermee voor bekeken hou. De volledige, kant en klare reeks hebben jullie nog te goed op een andere keer…

Roeland

0
Reacties afgesloten