135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Dag 191 – Kaartjes

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Tuesday, 2 August, 2011

Bedankkaartjes, geboortekaartjes

Wat doe je zoal op een zwoele zomerdag als vrouw en kind van huis zijn? Je zou languit in de tuin kunnen gaan liggen genieten van het mooie weer. Deed ik dus niet. Je zou een gezellig terrasje kunnen gaan doen. Deed ik dus niet (hoewel ik dat de volgende dagen misschien niet blijf zeggen). Je zou een klus kunnen aanvatten in of rond het huis. Deed ik dus niet.

Bedankkaartjes, geboortekaartjes

Bedankkaartjes, geboortekaartjes

Wat ik wel deed is iets wat ik al weken geleden had moeten doen, maar “het kwam er nooit van”: nieuwe voorbeeldkaartjes en albums afwerken. Bedankkaartjes, geboortekaartjes, uitnodigingen, presentaties voor doopsuiker,… Noem maar op. Hier ligt een hele stapel nieuw presentatiemateriaal om aandacht te vragen. Vandaag, in de schaduw aan de tuintafel, werd de klus gestart. De foto’s in bijlage zijn dus slechts het kleinste topje van de ijsberg…

Bedankkaartjes, geboortekaartjes

More to come,

Roeland

0
Reacties afgesloten