135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Dag 182 – Studio

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Sunday, 24 July, 2011

Portretstudio

Het is weer even geleden, maar morgen wordt de studio nog eens gebruikt voor een portretshoot. Meestal verkies ik een toffe locatie, maar voor “vrij werk” deze keer toch nog eens de studio in. Het zullen vooral headshots / beauty-shots worden. Hier liggen al lang enkele flitsspullen om aandacht te vragen. Morgen dus eindelijk wat probeersels…

De beelden gaan recht naar de Mac waar ze op een deftig groot scherm te zien zijn. Normaal gezien kijken mijn modellen niet direct mee, morgen wel dus. Lijkt me leuker werken voor iedereen… Nikon D3 met een 105mm prime of een 70-200mm zoom. We zullen zien…

Roeland

1
Reageren niet meer mogelijk
  1. […] weken geleden deed ik een last-minute oproep voor een model om te komen “zitten” voor mij bij een test…. Sabine was vrijwilliger en mag wat mij betreft vaker meewerken! De shoot was, hoewel heel kort […]