135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Beter weinig dan niks

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Sunday, 16 January, 2011

Fotoshoot van baby in de studio

… Dat is de kerngedachte achter dit artikel. Hoewel ik wel degelijk enkele interessante (denk ik toch) ideeën heb voor enkele artikels hier, toch neem ik vandaag mijn toevlucht tot het bannale “kijk eens wat ik gemaakt heb”-principe. Erg en beneden alle peil, ik weet het, al was het maar omdat ik er zelf onlangs mijn gal over gespuwd heb. Maar tijdsgebrek speelt me parten. Niet alleen door enkele tijdrovende opdrachten, maar ook door voorbereidende werken voor het heraanleggen van onze tuin, wat normaal gezien deze week van start gaat.

Waarom dan toch iets schrijven en niet gewoon wachten tot er weer tijd is?  Noem het een experimentje.  Ik speel al langer met het idee om een “365” projectje te proberen:  alle dagen minstens één foto maken en die dan hier ook tonen.  Het eerste stuk is makkelijk (foto nemen), maar het tweede deel is uiteraard het moeilijkste:  alle dagen achter de pc kruipen om hier iets te schrijven en te publiceren.  Ik weet dat ik zoiets nooit een heel jaar zou volhouden, maar het lijkt me gewoon een uitdaging om te zien hoe lang ik het zou volhouden.  Als ik er effectief mee begin, dan zal het volgende week zijn op Corneel zijn tweede verjaardag.  Maar ik ben er dus nog niet uit.  Vandaar dat ik al een dikke week zo actief ben hier, vergeleken met vroeger.  Noem het een “testcase” om te zien wat haalbaar is of wat niet.  Laf, ik weet het…

Maar binnenkort meer hierover dus.  Voorlopig zal je het moeten stellen met:  kijk eens wat ik gemaakt heb.  Onlangs.  Bij een studioshoot met Lotte en haar fiere mama en meter…

Fotoshoot van baby in de studio

Fotoshoot van baby in de studio

3
Reageren niet meer mogelijk
 1. haha die laatste zo herkenbaar.
  tovert zo een glimlach te voorschijn.

 2. Ja, het is een klassieker maar zijn van die “must-have” momenten…

 3. Joepie we worden beroemd!
  Heel veel mooie foto’s gemaakt die dag. En de uitvergroting van Lotte is super mooi in onze living. Zelf vindt ze het maar speciaal om daar zo in het groot tegen de muur te hangen 😉

  Groeten,
  Claudia