135mm Blog

Recente foto's met leuke verhalen, weetjes en anektdotes

Artemisia

Dit artikel werd geschreven door Roeland op Tuesday, 22 May, 2012

Buikdanseres Artemisia

Intussen alweer een weekje geleden, maar toch nog een kleine impressie van de buikdansshoot met danseres Artemisia. Mensen die geregeld mijn Facebook-pagina bezoeken hebben deze foto’s al gezien, maar niet iedereen heeft tijd op overschot om te besteden aan social media, dus bij deze ook de blogversie…

Buikdanseres Artemisia

Intussen heb ik er al enkele shoots opzitten samen met Artemisia, dus zo een shoot verloopt altijd heel ontspannen. Artemisia poseert als een pro intussen, zodat mijn aanwijzingen echt over details gaan. Trouwens, van professioneel gesproken, de visagie werd verzorgd door Graciela, met wie ik ook al geregeld samenwerkte. En daarmee is dan ook het bewijs geleverd: fotografie is vaak een teamsport.

Buikdanseres Artemisia

En voor de volledigheid, deze shoot ging, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, niet door in de studio maar in een sportzaaltje. In eender welke ruimte met een minimum aan plaats kan op een klein uurtje een studio opgesteld worden en dat is dan ook wat ik deed in dit geval. Witte achtergrondrol, reflecterende ondergrond en een aantal flitsers, meer heb je niet nodig. Naast een parkeerplaatsje in de buurt tenminste, want ook al valt het op zich wel mee, je hebt wel een en ander te sleuren in zo een geval. Maar het resultaat is voor mij alvast de moeite waard.

Buikdanseres Artemisia

Roeland

0
Reacties afgesloten